snorigt

godmorgon alla som är morgonpigga, att jag är uppe beror ändast på att min näsa har förvandlats till en vattenkran och så fort jag lägger mig ner rinner det, MYSIGT! 2h timmars sömn inte helt fel! men så är det när man är hos människor som inte städar särskilt ofta så jag ska faktiskt dra igång damsugaren och vara lite snäll, mest för min egen skull, haha.

Tänkte berätta om min gårdag i små detaljer eftersom jag hatar långa inlägg.
MÖTER UPP MIN FAVOIT sofie - SHOPPA SÅ FINGARNA BRINNER - ÄTER EN DYR KEBAB - seeen bestämmer jag mig för "SOFIE vi drar in till centrum och checka läget", liksom why not? Aaaah jag trodde jag kunde vägen dit, meen tror vi gick i över en timme och vi gick på små gater vi visste inte ens om hamnen låg till höger eller vänster. Slutligen kommer vi på att vi har gått i en cirkel! aah då brast vi båda i skratt och gav upp och hoppade på första bästa buss skyltat med CENTRALEN! sen blev de en timme tåg på stående fot. Sammanfattningen av denna dagen precis som alla med sofie OFÖRGLÖMLIG!

blir såklart foto på mina new stuff när jag kommer till hemmaplan

09:14


NU ÅKER JAG OCH PLÅNBOKEN PÅ ÄVENTYR I MALMÖ med sofie och om jag kommer hem vet man inte finns liter planer på att slutstation är i kristianstad, menmen För mkt snack och för lite action! vi hörs när jag kommer hem

efter mörkret kommer ljuset

Vid 10:00 sitter jag på tåget påväg till malmö för att sprida lite pengar på massa fynd hoppas jag. Men ska försöka hålla i pengarna så gott det går, eftersom jag måste spara till min tatuering, som jag hade tänkt göra på min födelsedag bara för att känna känslan nu är det jag som bestämmer mam and dad! Inte en liten tatuering jag ska göra heller så födelsedagspengarna är mina sponsorer.. Men nu ska jag krypa ner till sängs GODNATT  

she do't om igen


senast jag var på bikbok kikade jag på denna underbara kjolen som ange bär upp så snyggt! Känns inte som jag kunnat bära upp den men att hon gör det är ingen tvekan om saken. Angelica är helt klart en av mina favorit bloggare och en riktigt inspirationskälla.

t i s t a

godmorgon?! i just love that it's loooov, jag sover till kl 2 på dagarna sen skicka man sms till dom som står på jobbet GODMORGON. Sitter just nu och luktar på min nu duschade kropp och tänkte klä på mig lite vettiga kläder och kanske komma iväg idag och kolla på lite fotboll. Vi hörs later baabes


den perfekta outfiten


efter julafton kommer nyår och nyår innebär att tjejer letar galet efter den perfekta klänningen. Själv hade jag inte sagt nej till att bära en byxdress, ett par glittriga skor, en snygg sminkning och pricken över i:et hade varit ett par axlar klädda i fjädrar!

n e w


tänkte visa er en av tre saker jag fick hem ifrån förra shoppingrundan.
älskar hur denna klänningen sitter tight över brösten och är som en ballong nerdtill.
Jag tänkte matcha den med kängor/ klackar och ett par röda läppar och lite smycken.

året

Hur har 2010 varit för dig? ett underbart år
Bättre än förra året? förra året va bra på sitt vis och detta på sitt
Har du träffat några nya vänner? hur många som helst!
Något du aldrig kommer glömma ifrån 2010? Sommaren är oförglömlig, alla kvällar på hanöhus, karlskrona med klara och sommarjobbet när jag reste runt i sverige.
Har du hittat någon ny låt som du älskar? tusen låtar kan man nog säga
Har du kysst en främling? med lite alkohol i kroppen kan va som helst hända.

Hur har din kärlek varit 2010? Den har funnits där
har du varit kär? ja
har du sagt till någon att du älskar den? yes
Har någon sagt det till dig? yesyes

Har du gjort något du ångrar? har nog vi alla gjort men inget jag lagt på minnet
har du skämt ut dig? haha, de har jag gjort!
har du varit ute en hel natt? om inte mer

Vilken skola går du på? vägga skolan
Trivs du bra där? jag storm trivs!
Har någon varit elak emot dig på skolan? nej
Hatar du någon på skolan? neej
Har du gjort något framsteg? har sagt högre krav på mig själv, inte fått ett ända ig och legat på vg under året.
Har du haft alla rätt på ett prov? NOPE, men man lär sig av sina misstag

Har du kommit någon närma under året? sofie lärde jag känna detta året och hon vet allt om mitt liv
Har du förlorat en vän? förlorat kontakten ja,
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? de har jag

+++


dessa två snygga shortsen kommer in på hem till våren och fan om jag inte hinner haffa skinnskjortsen!
min dröm shorts...

julafton

begav mig till kristianstad i onstes för att inhandla de sista julklapparna och som vanligt hittar man ju till sig själv också. Blev att man stannade i kristianstad helt oplanerat tills idag, iaf igår hade jag en sjukt rolig dag med min syster och nya vänner, blev att vi drog in till stan och checkade in i affärerna sedan drog vi till bånken för att käka middag. Prisklassen på en måltid va 300 kr, får tacka robin som bjöd mig på middagen. Sen drog vi vidare till någon killkompis till dom och där blev de att vi satt och drack snackade och lyssnade på musik. Inte helt fel att bli bjuden på dricka en helkväll, haha. Vi kom iaf inte i sängs förrens kl 5 i morse och en orolig mamma ringde och väckte mig halv 9 och undrade om man kom hem till julafton. Iaf så har kvällen bara glidit igenom och så klart somnade man i 2h mitt underkvällens gång. Klapparna är öppnade och mest har jag njutit av min lillebrors guitar hero, hihi. HÖRS IMON AMIGOS  


byxxdress


är riktigt sugen på att beställa hem en svart byxdress.

under nattens tystnad


Suttit och skrivit novell den senaste timmen, har väll gott så där känns som jag varit lite mer aktiv på facebook. Inte bra enligt mig eller min lärare, men de är nog dags att krypa ner i sängen och tagga inför matteprovet imon och morgondagens shoppingrunda till alla andra, Men om jag inte känner mig fel så hänger väl en påse hem som är ägnad till mig. KYSS 

tomten är far till alla barnen eller hur va de?


Hej på er! nu är alla 4 ljusen tända och 4 dagar återstår till julafton. Jag saknar när man var liten, när allt man ville var att den 24 skulle komma. Dom där 24 dagarna va de längsta på året. Nu springer dagarna fram och imon blir det att åka till kristianstad för att fixa dom sista klapparna. slår aldrig fel att man är ute i sista minuten.

något i really want är sol-brillorna på bilden! MÅSTE HITTA-MÅSTE HA!

22:13


är det något denna tjejen gör så är det att ge inspiration till oss andra, skinn skjortsen är duktigt snygga och i de kyliga vädret är det inte fel att ta på sig ett par strumpisar! Har själv provat skinn skjorts men har inte hittat dom perfekta för mig än!

191210


är det något jag verkligen vill ha så är det en paljett jacka i mönster!

björnpuzzy kallar vi de


kylan är en höjdare på att skapa istappar på öronen så känns som det är dags att skaffa en mössa och ett par vantar. Otroligt nog har jag klarat mig så här långt utan det, men det är dags nu att ta nästa steg i denna kylan!
funderar på att skaffa mig en björnpuzzy, en svart sådan!


i do anything to feel hot


försökte pressa in ett inlägg igår men blogg.se ville inte samarbeta så i do't now!
I veckan har jag sponsrat h&m med 60 kr i utbyte av ett färg-glada armbandet som kan lyfta upp en outfit.
och ett 3kg halsband som jag tror kan sitta fint med en svart kavaj! 
köpte också ett halsband för någon vecka sen för 10 kr!

va vore världen utan beskymmer?


godnatt alla läsare, ett bättre ord för goddag så här sent in på natten. tom på ord är jag, det ända jag kan säga FASIKEN va skönt det ska bli med lov. allt runt omkring bryter sönder mig, allra mest jag själv som bryter ner mig själv. Vill allra helst bara rymma ifrån mina egna tankar och vakna upp utan beskymmer.

new


3 sommar-outfits som inte hade varit helt fel att klä sig i om vädret hade tillålet det. Idag va vi ett gäng brudar som gick och tog en fika efter skolan och gick sedan in i de olika affärerna och kollade. Jag hittade lite smycken och om jag håller vad jag lovar så kommer en bild upp på det de närmaste dagarna!

ville bara säga hej, hejdå

tillbringat dom senaste timmarna framför medicinskgrundkurs böcker och pratat högt för mig själv och morgondagen kommer bli en repris. Denna veckan har vi två prov och en inlämning så denna veckan får man ligga i! Nu ska jag åter gå till böckerna


helt välkommna hem till mig


pic1- skor ifrån scorette dom hade inte suttit fel på nyår pic2- vadå snyggt?!! pic3- väska ifrån h&m, mh fin pic4- snygg kavaj, känns som den är påväg hem till mig! pic5- ring ifrån glitter.

h&m lyckas å-åter igen


jag är säger BIG LOVE till h&ms vårkollektion, jag vill ha ALLT and i mean it! allt är verkligen to die fore!

Kavajen, mums. Långa koftan ännu mer mums. bodyn, fillibabba! linnet med den snyyygga ryggen, hello come to mammsen! brillorna, står det inte mitt namn på dom? i think so.

9 december


Klickade in på nellys hemsida för att checka in lite skor, hittade dessa tre klumpiga-snygga skorna. Fundera på att klicka hem ett par eller ska man vänta tills mellandagsrean och fynda istället? Jag vet inte, jag är riktigt sugen som alltid.


bad hair day every day


bjuder på en gammal fredags-fest-outfit och längtar tillbaka till sommaren. saknar min old frill men nu tänker jag låta det växa ut och köra på något nytt crazy. Frågan är bara om jag har orken till en FRILLA eftersom jag är otroligt lat när det gäller att fixa frillan till skolan. Mitt hår sitter så bra i toffsen

shoes


hade jag haft chansen precis som angelica hade jag med köpt dessa skorna för de få pengar hon fick lägga upp på bordet

outfit


KVÄLLENS OUTFIT! transperant tröja- bikbok/skinnkjol-cubus/bh-hochm/leopadskor-nelly.se/monsterklackar-dinsko

vilka skor det blir har jag inte bestämt mig för än, vilka tycker ni?

we are party-girls

Hej mitt vinterland nu är jag hääär! det är just va jag gör nu sjunger och taggar inför kvällens bravader!
Traska runt här hemma och vill att klockan ska gå liter fortare så man kan hoppa in i duschen och börja
fixa sig innan alla tjejerna kommer hit.
Om ni inte förstår va detta innebär så ska jag berätta det i små detaljer.
Ikväll blir det party - dom bästa tjejerna kommer hit - vi ska dansa och dricka - ha kul - åka taxi in till stan - gå in på klubben - dansa som aldrig förr - sen vaknar vi upp på enskilda ställe och antagligen har ont i fötterna.

21;50


ullrika har köpt denna shortsdress på H&M Divided. När hon skrev att hon ska matcha den till en bylsig kofta och kängor så blev jag extremt sugen på själv att matcha den på samma vis!

you are a crazy bitch


förklara i ord hur mycket du betyder för mig sofie är näst intill omöjligt. Vi båda har nästan blivit varandra, folk ser oss som sara och sofie. Vi har samma syn på livet, vi säger aldrig nej till äventyr och skämma ut oss på egen nota är vi jävligt bra på! Hade det inte varit för dig så hade jag inte stått mitt i malmö och tagit hopp bild efter hopp bild och stå och ta outfit bilder mitt på centralen och posera! tillsammans är vi galnare än galnast

Du gör mig glad, och när jag är ledsen så ringer jag dig för att bli glad och ens så länge fungera det. Du säger alltid det jag vill höra när jag är ledsen och när jag känner mig äcklig så kollar jag på dig, så känner jag mig inte äcklig längre. NOPP där kom våra brutala skämt igen! men du vet att jag inte menar det för det är sådana vi är BRUTALA och man kan nog säga omogna. Men fan man lever bara en gång! och vi har jääävligt roligt.

är så himla glad att jag bytte skola för då hade jag aldrig träffat dig, Belinda, Frida, Josse, Miranda och alla andra i klassen som påverka mig bara på bra sätt! Jag älskar dig och håller tummarna på att denna vänskapen är starkare än andra. Jag vill ju att du ska döpa dina barn efter mig!

RSS 2.0