färg klick i handen


En väska att bryta av med, jag sitter fortfarande fast i den lilla trenden helt svart, men den går emot dom ljusa färgerna med sakta steg. Hade jag inte varit så slarvig som jag är hade jag också burit omkring på min väska med det viktigaste! becouse it's hot.

piercings


idag har miss stenros verkligen använt sin ålder och faktist gjort två piercingar. Det gjorde faktist inte så jävla ont, men det kom vissa stick då de gjorde lite ont. Men har inte själv sett resultatet än, men hoppas det blir nice! annars så har jag fått böter idag och beställt ännu ett par klacka skor.. hoppas jag får dom snart, hihi.

under kepsen ser du något vackert.


jag har börjat skaffa tycke om keps, denna kommer ifrån bikbok. Jag ska inskaffa en keps, men först och främst ska jag se med mamma om hon inte kastat alla pappas kepsar. Min far va en keps man en gång i tiden!

rebecca och fiona


bilderna talar för sig, ikväll ska jag och brudarna dra ut där rebecca och fiona är djs! kommer bli en riktigt grym kväll! i hope. Så snart ska jag hoppa in i bilen för att rulla emot karlskrona och vid 6 tiden hoppas jag att jag sitter på en balkong och värmen fortfarande stå på och så ska jag knäppa upp första cidern. drega i munnen på mig. Förövrigt så har miss stenros fått färg på ENA sidan av kroppen!

sommar värme


Idag har världens bästa kompis tagit körkort så blev inviga det med en tripp till kristianstad där vi shoppade lite, tog en runda till biltema, donken och skoaffären. En mycket lyckad dag och nu är jag riktigt trött och ser fram emot att sitta framför tv med min lilla vovve och mysa. jag kommer visa va som hängde med mig hem later!

new shoes


Vilken underbar dag! legat och solat lite idag och pluggat lite på körskolan. uppdateringen får verkligen lida av allt detta plugg, har massor i skolan.. Iaf invigde jag dessa klackarna idag som jag köpte för några månader sen inför det fina vädret!

so fucking mutch color


color, color, color i sommar kommer jag vara en regnbåge. ROSA, ORANGE, GUL de är några favorit färger inför sommaren. Den orange väskan skulle ju banne mig inte suttit fel att ha i sin ägo. Oh neeejh.

back


Fått många frågor vart fan jag tog vägen och svaret är den att mycket har hänt på sistonde, vänner, skola, min sjukdom som många undra va det är för något ska se till att svara på det någon gång i veckan.
Alla kan nog den osynliga reglern, börja dagen bra slutar den dåligt, börja den dåligt så sitter man på kvällens slut och ler för sig själv!
Idag har jag genom gått en bad day och pågrund av mitt hemska humör så bestämde jag mig för att stanna hemma, när verkligen allt jag ville gick fel och just nu ångrar jag inte att jag sitter hemma. Medans alla mina tjejkompisar festar, för förra helgen genom gick jag min värsta fylla och den ska inte upprepas igen. NEVER! så en lugn helg är verkligen väll behövd. Så här sitter jag och ler för mig själv, de va länge sen. Fast allt i mitt liv går emot så sitter jag här och ler. Och jag vet precis varför, för jag orka inte bry mig om något längre.. Så här va det inte jag ville starta min blogg again, långa texter är jag inte intresserad att läsa och inte ni heller eller?

RSS 2.0