110630


inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera daar... precis så har det varit och så tycker jag det ska bli för all framtid! Jag älskar dom galna ute kvällarna hemma vid 4 på morgonen och upp och hoppa 7 till jobbet, men det finns bara en sommaren 2011 och den ska jag ta vara på! Så idag har det sett ut så här jobba-sola-fota-secondhand. va följde med ifrån second?? hmmm.. show you to night!

galet är bättre än bäst

helt slut efter en helg fyllt med fest, dans, fina människor och minnen de har skapats. Jag kommer nog få ärr efter denna helgen som jag skrapat upp hela min rygg. Igår va jag frida och sofie på fest i kstad, jag va nykter förare men de va kul det med! fick släppa loss utan alkholens hjälp, lite segare va det att upp och jobba 7 imorse när man kom hem kl 4. Men galet är bra! dagen har gott ut på att sova & sova och nu ska jag sova?

midsummer.


den gröna klänningen är på och snart är alla min närmaste tjej kompisar här och då börja midsommar på riktigt.
Några fler som bestämt sig för att denna midsommar ska bli oförglömlig?!
Jag är riktigt taggad för denna kvällen och hoppad alla får lika bra midsommar som jag hoppas jag själv kommer få :)
klänning-bikbok är fridas // jeans jacka-h&m // öronhängen-bikbok

the dream aboute you never stopt.


tog tåget emot kristianstad efter jobbet och på tåget ploppa min midsommar outfit upp i huvudet.
fick en bild av en prickig klänning, röda läppa och de är borde min stil och lite sweet!
så en sådan åkte med hem och även två par öronhängen och ett skärp. Blev en lyckad shoppingtur i det fina vädret!!
virkad väst-lindex // shorts-bikbok // skärp-second // kofta-h&m // gubbskor-h&m

i show you my back . . .


denna snyggingen kan hänga i din gadrob för 149 kr! riktigt kap, snygg både till fest som vardag.
Jag hade matchat den med höga shorts, skärp i midjan och kängor/klackar! och till fest är det bara att satsa på något färgstarkt läppstift. Jag ska kolla efter denna fast i vitt.

little sweet lady


blev förälskad i topen först jag såg denna bilden på lindas blogg, det var ingen tvekan när jag såg den inne på h&m om att den skulle bli min. Nu är den minminmin!

green eyes.


va är sommarlov utan sol? joe man fastnar framför en ur usel film eller sätter sig och sminka sig fast man inte ska ut. Köpte en bricka med paletter ifrån h&m nu i veckan och provade faktist på grönt vilket aldrig hänt innan! Kanse blir att det åker på en utekväll, testade även på att locka det lilla hår jag har, blev ganska lyckat, i like it!

RSS 2.0