jag drömmer mig till fantasi landet

precis klickat hem lite godsaker ifrån h&m och julklapp till sofie. Nu ska jag och lillebror starta en film och imon är det tänkt att man ska ta ännu ett hål i örat. godnatt gott folk


green


till ett par bruna fingrar är det alltid snyggt med en stark färg som lyser upp. Men får vänta tills solen känner för att titta fram tills detta gröna åker på! nästan så man längtar.

we are stupid we just have fun


bilder ifrån myskväll med tjejerna för någon vecka sen, en sjukt rolig kväll, med mina sjuka vänner. en oförglömlig kväll! nu tar vi nya tag och håller tummarna på att helgen ska bli den samma! tills dess på med vantarna och hålla sig frisk..

collage


collage av elinwahlberg. Hade inte varit helt fel att få detta i någon av julklapparna!

en ny stil


drömde inatt att jag rakade av mitt hår, hade jag inte haft komplex för min öron så hade jag nog lagt en liten fundering på att göra det, allt som är vågat är snyggt! Amber rose visar verkligen att rakat kan vara snyggt. Blir iaf att fixa en klipptid och skaffa en ny frissa. trött på min sidecut!

pink pink pink did you say pink?


heey! fortsätter på chill spåret och tar och myser till det med med min käraste mor och far ikväll med godmat och slå in julklappar. Imon blir det förhoppningsvis köpa lite julklappar med mother! tänkte fixa en min önskelista med, lite kul att se kanske?

inte som alla andra


såg precis att lowe har inskaffat sig en näspiercing i näsvingen. Jag tycker inte det är snyggt med ring i näsan, men sen tycker jag det är snyggt att ha sin egna stil och inte går efter alla andra. Jag har lite funderingar på piercing i ansiktet, inte en piercing jag vill bära resten av livet. Bara något jag vill pröva på ett tag.
j a g  l e v e r  b a r a  e n  g å n g !

jag vill inte släppa taget om dig, det är du och jag


Året bästa köp är helt klart mina skjorts jag köpte för 15 kr på secondhand. Kommer bli svårt att lägga undan dom nu när kylan väntar! Men i första taget tänker jag inte ge upp, imon åker dom på..

you make me higher


Ingen har väll missat dessa skorna ifrån 'nelly' dom kostar 399 kr och finns i olika färger. Jag tycker dom är rikigt snygga!

'under 500 lappen'


Den här underbaringen ska komma in på h&m. Och jag känner bara den vill jag HA!
Men allt som är rå snyggt ifrån h&m kostar också typ 500 spänn så hoppas på ett rimligt pris och den kommer hänga fint i min gadrob.
Jag hade matchat den till; höga jeans, kängor, mycket smycket och en svart bas tröja och då hade hela fokusen legat på denna underbaringen!

skor ger mig kärlek, det fyller den tomma platsen



Jag liksom alla tjejer är väldigt skogalen, jag tycker om skor som står ut lite, väljer hellre ett par röda skor än ett par svarta. Nu är skogadroben full och längst väggen står skor uppradade och nu har jag ingen stans att ställa mina käraste skor, dags att fixa hyllor känns det som!


Cross symbolize life after death


'sarase's öronhängen är rikigt snygga, kors i öronen är ju så s n y g g t !
Dessa kommer ifrån glitter ock kosta 99 kr vilket snåla sara stenros inte lägger på ett par öronhängen. Men ni andra som gillar att sprida pengar tycker jag ska springa till glitter på momangen!

'under 500 lappen'


Hittade dessa skorna på h&m hemsida, jag tycker det finns en liten likhet mellan dom och ett par ifrån friis & company. Men kan inte bestämma mig om jag tycker om dom.
Va tycker ni, snygga?

im new here


Hallå alla gamla och nya läsare, startare min nya blogg med att berätta lite om mig själv. Jag heter Sara Stenros, jag är 3 månader närma min 18 årsdag. Jag har bloggade förrut på bubbleroom men bestämde mig för att flytta bloggen hit och börja om på nytt, jag kommer skriva precis som innan om mode och uppdateringen kommer inte vara lika bra längre. Jag går omvårdnad i karlshamn och pågrund av det så kommer jag hem kl 6 varenda dag.

RSS 2.0