summer lowe


fick denna virkade tröjan av mormor, jag är smått dö kär i den! Annars har helgen sett ut som så, utgång i fredes och i lördes gick jag och frida på bio baksmällan 2, trodde den skulle vara as shita bra, men neeh. Men helgen va ändå sjukt bra, jag och frida fick frågan om vi var tvillingar det va ju kul? hahaha!

ankelhöga jeans


det där med ankelhöga jeans, jag tror jag har fastnar för det. Tror jag ska plocka fram ett par gamla jeans och klippa av en bit och sen låta det slitas där nere för sig själv. Kan både matchas till pumps och gubbskor skulle jag nog faktist också matchat till det.


i n s p i r a t i o n


det röda långa håret hade jag inte tackat nej till, inte nagelacket ringen eller plastväskan  heller och nitar på brallan i just need to have! tycker det är riktigt snyggt med nitar allra helst på höga, ljusa, sletna shorts, DET ÄR NÅGOT JAG KALLAR ÖGONORGASM!

my hair


åt detta hållet ser mitt hår ut, show you när jag känner för att posa framför kameran!
annars har dagen gått ut på att sova på soffan och känna panik över denna veckan, massor av läxor..
nu ska jag plocka ihop morgondagens outfit och sen ska jag trösta min lillasyster som visst va rädd för åskan? sanningen är väll den att hon har smulor i sin säng efter chipsätandet, men jag får väll bjuda på en cm ikväll.

february


igår gjorde jag världens inpuls grej, jag hade min vanliga knorr i huvudet och tänkte, helvete va snygg den är! Hur lyckades jag med denna? en timme senare sitter saxen i fridas hand redo för att klippa av mitt hår som äntligen växt över axlen. Nu har jag det dom kallar "september frill" men min frill heter februari, för det är då jag är född mina vänner! Nu ska jag korka upp och hoppas på en fart fylld kväll, då inte kyrkan är inblandad. När jag är full dras jag till kyrkan, fråga mig inte varför, KYSS!

h a l s r i n g


såg att victoria köpt en halsring ifrån Nelly.com och bestämde mig direkt för att slå till i silver, men såklart va dom slut.. och nu insåg jag guld skulle ju med suttit fint med en gyllenbrun bränna, men såklart dom var med slut! nu är jag på jakt efter en halsring

fashionInfluence


jag har aldrig varit speciellt förtjust i dessa virkade shorts ifrån h&m. Men ändrade faktist uppfattning när jag såg denna bilden då "fashionInfluence" har kombinerat ihop en outfit. Att kombinera något sött, med något hårt blir den perfekta kombinationen, blir skit snyggt! Ist för klackarna hade jag dragit på mig ett par kängor, but that is just me.

tillbaka med stormen.


..... som rubriken säger tillbaka med stormen, skoltrött som alla andra och tillbringa all min lediga tid tills sista bussen går hem ifrån körskolan. Plus en massa skolarbeten på halsen, är inte livet underbart? ändå ligger jag ute och steker med elsas värld i handen när jag får ytligare ledig tid, inte undra på att högen med inlämningar växer.

RSS 2.0