tattis


18 år och myndig betyder att jag kan traska in hos en tatuerare och bara säga "HEJ JAG VILL TATUERA MIG, utan att hålla mamma i handen!" förjävla skön känsla när jag når den. Först vill jag vara 100 på det jag gör.
Har så många saker jag vill göra, så mycket fint och betydelse är viktigt för mig!.. Men jag kommer tatuera mig detta året, jag har modet, har sparat pengarna, nu ska jag bara bli 100 på motivet!

svar på tal.

fick en kommentar som lydde såhär; va? har du dålig syn? Shit, på vilket sätt? :) hur ser dina glasögon ut?

När jag gick i 6;an fick jag mina första glassögon och då valde jag dom dyraste och lyckades även tappa bort dom och synen har bara blivit sämre. Men slarvlig som jag var så fick jag vänta ett par år för att övertala mamma om att ta hand om dessa lite bättre. Från att gå ifrån läsglassögon innan ska jag nu ha dom hela tiden. Jag har brytningsfel i högeröga och ser knappt något, men har mycket bättre på vänster öga så mamma tyckte jag skulle gå och blunda med ena ögat, haha. Men nu har jag tagit tag i saken och skaffat ett par svarta grova bågar och ett par pilot glassögon, båda är ganska stora men tar inte upp hela ansiktet. Håller tummarna på att få dom denna veckan :) 

im yours


bilden är tagen ifrån facebook ifrån förra helgens festligheter! Och ikväll så är det klaras tur att ta krogoskulden.
men innan jag ens behöver tänka på fest, måste jag hoppa in i duschen och städa upp bomben jag släppt på mitt rum, ser inte fint ut kära läsare!


fransar


syster stenros fixade det där med födelsedagspresent ganska BIG, fick två magtröjor en hel svart och sen denna ifrån bikbok. kommer sitta fin-fint i sommar till höga shorts!

lips+color


något jag önskade mig när jag fyllde år va läppstift. Att ett par läppar kan lyfta upp en outfit är ingen hemlighet.
Älskar mitt mörkrosa läppstift, det ska pryda mina läppar tonight!

saralinnea


riktigt förtjust i saras virkade tröja, kommer ifrån h&m och kostar 199 kr.

second


mina nästa inköp ska jag sikta mig in på nya shorts från second att pilla i, ljus, mörka, svarta, vita vill ha alla färgerna. Jag bodde praktiskt sätt i mina shorts förra sommaren, finns inget snyggare.

våren


diagnosen för sara stenros ligger till så här, förkyld, host , yr, mår illa och hela det kittet. Och så började mitt liv som en 18 årig brutta. Har hunnit med väldigt mycket sen förra uppdate, FYLLA 18, bli sjuk, ha kalas, öppna presenter och festat stenhårt och sökt sommarjobb på de vi kalla fyllan. Imorse när jag steg upp så kollade jag mig i speglen och tänkte när jag sover med någon kille hoppas jag verkligen inte jag ser ut så här, haha! ingen vacker syn mina damer och herrar. Jag har blivit utpumpad dessa 10 veckor ledig ifrån skolan. hur det nu ska låta rätt?

RSS 2.0