ingen som hon


dagens snyggaste outfit-skor-frissa-osv!

home sweet home


sitter här helt sleten och utmattad efter den långa resan igår, blev mycket väntetid emellan tågen.
blev iaf en helt okej kväll efter som mina pengar blev stulna och det va extremt mycket folk där så man blev mer knuffas än att dansa, haha. Nej men självklart kommer jag återvända till den staden för umgänget va helt underbart sjukt sköna killar! jo jag och klara hamnade visst på en killfest?
Min outfit problem löste sig på fredagen då jag fick ett sms från nelly.com att ditt packet har kommit, så klart ska jag visa det och allt annat jag lovat att jag ska visa!

blubb

nu har jag letat igenom hela min gadrob och fortfarande har jag inte fast ställt en outfit för imon.
Det är därför det är så bra att köpa festkläder till varje gång man dra ut eller planera i förväg vilket jag alltid gör... varför inte denna gången fråga jag mig? får panik!

ska iaf upp och jobba imon kl 7 och då ska väskan vara packad och klar. Sen kl 6 på kvällen tar klara och sara tåget till helsingborg och då ska vi börja förfesta lite och fixa oss på den 2hs långa resan ska bli kul för jag har inte träffat klara på mer än en månad som varit i malasyia och nu kom jag på att den idioten är brun och inte jag, gjorde allt mycket värre... Iaf blir det förfest men en killkompis till mig och sen blir det UTGÅNG! får se vilken trasa som åker på! får sluta som det slutar helt enkelt. nu ska jag sluta yla godnatt


elin did it


elins påhitt med spetströjan, blev sjukt snyggt! verkligen något jag kommer testa och matcha det med skinnbyxor gjorde allt mycket snyggare. 10 av 10 taost..

outfit


popcornkofta-bikbok // magtröja-h&m // shorts-secondhand // boots-monki

give it to me babe


när jag fick blicken på dessa skorna på hyllan blev jag förälskad. så jävla snygga!

i rock like a supestar

¨

hej mitt namn är sara_sämstauppdatern! Jobbade i lördes kväll och blev övertalad till att följa med ut och dansa. Jag är den lättaste att övertala, trots jag skulle upp kl 7 dagen efter och jobba!
Men eftersom jag tog ett dåligt beslut i lördes så blev det inget jobb på söndagen, sprang barfota mitt i vintern och nästa dag ligger man i feber och nu kan jag knappt svälja, bra sara!

..

hemkommen ifrån kristianstad 200 kr fattigare och 2 plagg rikare. Ett ganska bra utbyte om man fråga mig. Show you så fort jag kommer på hemmaplan. Just nu är jag hemma hos sofie och vi ska mysa stenhårt ikväll! hörs imorgon natt eftersom jag är den ända som jobbar kvällen av sveriges ungdomar desutom utan betalt. hörs

21 januari


är det bara jag som blir så glad av att solen tinar bort all snö, nästan så man vill ställa sig och hoppa som en liten barnunge. Nu tänker jag plocka fram solbrillorna och bege mig in till kristianstad för att kika lite i affärerna med sofie och äta något gott över en hel del snack! sen ikv lutar jag mig över teoriboken...

kopiera dig till mig


idag har jag kikat ut ifrån fönstret och sett en blå himmel, det var ju ett tag sen. När plusgraderna har höjts en grad ska jag kopiera fridas outfit rakt av!

lips+color


färgstarka läppar är precis vad jag ska pröva på!

collage


haft stora funderingar runt mig outfit till tema festen och nu har jag fått en klar bild vad jag ska ha på mig.
problemet är den att jag äger inte den svarta ballongklänningen och dom stora fjäderöronhängena.
Jag har letat på nelly, tradera och det ända jag har kommit fram till är en puderosa ballong klänning, men jag tycker det är för sommrigt. ska överväga det och se om man ändra sig.

21;06

kom precis hem ifrån praktiken och är mer eller mindre slutkörd. Trost att jag började halv 2 idag så fick jag ta tåget till karlshamn för att byta till den allra sista bågen i munnen. RIKTIGT SKÖNT, mindre roligt att den ser hemsk ut och att jag grät hela vägen till tåget för jag aldrig mer vill öppna munnen. Nu ska jag trösta mig själv med en langos!


elle galan



kollade igenom outfitsen ifrån elle galan för lite inspiration till den 12 då jag ska på fest där temat är röda mattan,
men enligt min mening var outfitsen där dö boring. Tjejerna ovan va dom som lyckades bäst!
"elegant" är va vi ska klä oss vilket jag ska försöka hålla mig till men ändå pressa in något udda/coolt. 

party


gårdagen bestod inte utav körkortsplugg som det var tänkt ist blev det förfest och tanken var inte att vi skulle dra ut och dansa jag och mandy eftersom jag inte har ålder inne ännu. Men folk peppade en och rättsom det var jag inne på slivers och dansade. Iaf så var kvällen helt awesome och efterfesten slutade inte förrens kl 8 imorse. så man kan nog sammanfatta min dag idag SOVA!

22;25


enkelt är snyggt!
det är skönt att sova, precis va jag ska göra nu.
att plugga körkort på en fredag är inte kul, men känner mig illa tvungen till det.
lika illa tvungen som att jag ska på föreläsning på alla hjärtansdag.
godnatt.

en randig bov


att jag är slarvig är ingen nyhet, att det är dyrt att vara slarvig det suger riktigt hårt! tappat mitt busskort..
Ska hoppa in i duschen och fundera ut en plan hur jag kommer till skolan imon, pengar kris på denna fronten så på det sättet kan jag ju stryka.. tror jag ska käka lite kex med vitlöksmör innan sängen och jag förrenas. godnatt mina barn!

favoriterna.


lovade ju att visa mina favoriter ifrån elin klings kollektion. Tycker båda klänningarna är fina men den puderosa klänningen hade verkligen inte suttit fel i sommar till en brun kropp.

msvintagevirgin


http://msvintagevirgin.blogspot.com

give't to me babe


linnet som esmeralda har på bilden kommer ifrån bikbok och jag heter sara och jag har bestämt mig för att också äga den skönheten, sjukt snyggt till sommaren och sen bara en bikini under. Sägs att den finns i flera andra färger, jag säger inte nej till en röd om det finns?

my little angel


skrev in mig på körskolan idag eftersom 18 års dagen börja närma sig med sakta steg, aldrig känt mig så taggad att plugga. Men i sommar blir det ner vevade rutor, musik och sara ute på vägarna får nästan gåshud när jag tänker på det, juhu!

shoes

 
sitter just nu i skolan och checka bloggar och blir lite smått förälskad i dessa skorna ifrån acne.
Synd att min budget är väldigt låg men att h&m säljer ett par liknande så kanske tar och beställer dom?

elin-kling


elin kling släpper en kollektion i feb och det är nog ingen som missat det! förrutom jag som inte suttit på datan de senaste 4 dagarna fy skäms på mig som inte bloggat. Hade iaf lite större förhoppningar på kollektionen men hittade två snygga plagg utav 9! ofc kommer jag visa vilka det är men det tar vi imorgon. 

6 jaanuari


dagen har glidit igenom precis som dom de senaste dagarna gjort, varit på besök tre hus upp där min farmor bor och trots det är det dåligt med besök där uppe ifrån mig. Så idag följde jag med upp dit och myste med alla chihuahuorna och snackade lite. Nu ska jag krypa ner i sängen och prata lite telefon med sofie. hörs tomorrow

dresscode HOT!


INSPO!

stay ups


det kommer den dagen då jag också vågar..

nytt år ny möjligheter


ännu ett år är förbi och detta året har varit ett bra år. Fick en diagnos på min sjukdom och bestämde mig då för att börja om på nytt, jag skaffade nya vänner och gick vidare efter ett långt förhållande, hade en sommar romans hela sommaren, varje helg innebar fartfylld kväll på dansgolvet och nakenbad där på, jag började på ny skola och skärpte verkligen till mig, hamnade i värdens bästa klass och hittade sofie tjejen som betyder allt för mig, stöttat mamma hela året och kommit henne nämre, fått bättre självförtronde och självkänsla detta året. jag startade året med amanda och avslutade det med amanda.

Detta året ska jag skaffa körkort, göra min första tatuering, känna friheten att bestämma själv, sommajobba i äldrevården, umgås med dom som betyder mest, hoppas på en utlandssemster, kanske hitta kärleken? och fortsätta på spåret att undvika ig och sätta större krav på mig själv. håller tummarna för detta året.

to see you give me a shake in the whole body


håller tummarna på att man hittar denna sötsaken på nästa shoppingtripp hade suttit fint att äga den!
 

new shoes


ökat sko antalet med ett par nya boots ifrån monki, fick dom för 200 kr så det var inte alls farligt!
Längtar tills jag kan matcha dom med ett par höga ljusa shorts, vit magtröja och en svart hatt! och smycken på det, kaatching!

..

hej! kan inte påstå att man kan kalla mig uppdateraren men vet inte om jag ska bli det eller lägga ner med bloggen helt och hållet. Får helt enkelt se va jag kommer fram till, tänkte mest bara säga att jag lever efter nyår och firade de med två av mina mest äkta vänner! nu ska jag kila upp på mitt rum och starta dagboken för 2011 och stoppa undan dagboken för 2010. Vi ses imon och det loovar jag KYSS


RSS 2.0