hej tonåring

Igår blev det tre-rätters-middag med 6 snygga brudar och sen blev det packet utdelning. Och jag fick verkligen jätte fina presenter av tjejerna, ögonskuggor, läppstift, halsband. Sen blev det sleepover party med kuddkrig, näh inte precis. vi påbörjade innan jag dör lista men allt annat allmänt snack tog över och det kom bara upp 4 saker och dom skrev jag själv, LYCKAT haha

Något jag ska tänka på ikväll vid tolvsnorret är nu är jag 17..... next minut ...... nu är jag 18! att det kan gå så snabbt på en minut? hej sara du är numera vuxen, du får köra bil när du är tillräckligt smart och det är frittfram att gå fram till baren och säga ey fucker ge mig en shot! sen lägga blankt i valet... nya rättigheter känns pretty nice
. så klart ska jag ta krogoskulden ikväll med min kära classmate miranda och mor min är också på plats och varför inte dra med moster? kommer blir galet galet ioch faarligt faarligt. jag har inget att dölja för mamma hon vet att hon fött en vild unge

23;25


hela sweden kommer traska runt i dessa skjortsen i sommar men jag hade inte sagt nej till att joina dom.

blåblåblå-blå


finns det något som är snyggare än udda skor? sådana som verkligen står ut. Något som jag verkligen ska ha i min skosamling är blåa skor, det är riktigt jävuluskigt snyggt. Dessa skorna är nyinkomna på nelly.com och kostar 449 kr, dyrt när det gäller min inkomst men äsch jag väntar till rean, haha


bad day


en timme sen jag vaknade upp och har redan insett att denna dagen suger! min så kallade otursdag.
så jag har redan gråtit som en barnrumpa blivit arg och bara viljat ta sönder något så jag kastade en hårborste i väggen, smartdrag va. Första som hände va att jag fick ett sms av min mamma som sa att hon skulle jobba på söndag när hon lovat mig att göra något med mig på lördagnatt, sen så insåg jag att mitt face flossade, sen duschade jag och då funkade inte balsamet i mitt hår, ännu mer irreterande. Sen kommer mamma hem och säger att vi inte ska till kristianstad som vi bestämt i flera dagar. SÅ jag är sååååååååååå här arg just nu och hade jag fått välja hade jag hoppat över denna dagen..

22feb


när jag såg dessa bilder på angie bestämde jag mig direkt för att ringa mormor och fråga om hon kan hjälpa mig sy en likadan kjol. Inte alla som har en mormor som jobbat som sömmerska och tyg är väll inte så himla dyrt.

uppdatering va e det?

jag är en jävel på att blogga, jisses alltså. Lika mycket till jävel till att säga "detta vill jag ha" vilket min blogg går ut på just nu eftersom jag gått i personlig konkurs när det gäller pengar, pengarna rullar in snart och lika snabbt kommer ett par nya snygga skor som jag lagt ögonen på att komma till min ägo, om man kan säga så?
Denna månaden har jag köpt två nya par skor och dom har inte jag visat ännu, jag har inte fått den perfekta bilden på dom än, haha. Vi bloggare är geeks egentligen ligger och kräla på golvet och har tusentals bilder på ett par skor i olika vinklar.. patetiskt men har man inget bättre för sig så är det väll en bra sysselsättning, ska försöka klicka lite på kameran dom närmaste dagarna.
 

just like this



dream girl


jag har sagt den en gång innan men jag säger det igen, jag vill ha runda brillor!
tänk runda brillor och bara ett enkelt baslinne med nerskurna sidor och höga skjorts och kängor och på det min hatt.. Det är så det ska bli till sommaren!

mintgrön


Rosa orange och gult är några av dom hetaste vårfärgerna, men även mintgrön som är den färgen jag helt klar fastnat för. En väldigt mysig färg som jag helt klart ska äga, helst vill jag ha en oversize collage tröja.

morgonpigg nääh


tog mig en powernap här på kvälls-kvisten och trodde att det var morgon när jag vaknade upp och precis som varje morgon ligger jag och funderar på en ursäkt på att inte stiga upp.. En gång kom jag på att det va snöstorm så bussarna gick inte ut till min håla, så jag kunde helt enkelt inte ta mig till skolan. idag tänkte jag att jag kanske halkade på en is fläck och kan inte gå till jobbet. JAG ÄR RIKIGT SKADAD efter den hemska olyckan.. Imon ska jag ringa doktorn och vem vet kanske får tid samma dag och kan inte jobba? jag är så glad att jag går i skolan..

lurad


vaknade upp och såg en blå himmel hade det varit sommar så hade jag springit ut i bikini och lagt mig på studsmattan med en bok i handen. Men det är bara sommar himmel inte och inte sommar värme, det suger. Om en timme sätter jag mig på bussen till jobbet så vi hörs inte förrens ikväll bitches!

cancan


fick denna parfymen cancan-paris hilton av sofie i nyårspresent. Bästa present ever! älskar lukten! mmh..


du är mitt inre du är mitt yttre


min ända sovmorgon denna veckan och jag får stiga upp kl 8, för då kom byggkillarna och dom ville inte jobba när jag låg i sängen. Hade det varit sommar hade dom gärna fått jobba typ i byggabyxor och bar överkropp, så kunde jag legat i min säng och kollat på! mmh vilken dröm.
tänkte också berätta att mitt rum ligger ute vid vägen så stod jag med brösten i vädret och rätt som det går byggkillarna utanför mitt fönster, och jag bara kastade mig ner på golvet, haha! va väll bara jag som tyckte det va ruggigt kul

im back


jag välkomnar mig själv tillbaka till bloggen, här snacka vi fart fullt liv stiga upp - jobba - sova. Jag är helt slutkörd efter jobbet, finns sina biverkningar på att vara duktig. Men nu är jag tillbaka och nu ska det bli ändringar på mig, jädra slöfock är vad jag är.
Kikade på h&m vår kläder, någon annan som suktar lika mycket som jag? fast vad jag är mest ute efter till våren är fortfarande runda glasses so fucking hot!

skor. skor. ännu mer skor.


i min blogg så får jag lovat att drömma, jag drömmer allra mest om skor, för jag älskar skor, jag samlar på skor och jag vill ha alla sortes skor. och nu vill jag ha dessa skorna så dom tänker jag köpa någon dag när jag har råd till de. älskar klacken!

bryyyyn tjej men läna ben


idag har min sjukdom spökat, haft så ont i magen så jag har haltat fram. Men bestämde mig ändå för klara av denna arbetsdagen eftersom jag måste leva med denna sjukdomen hela mitt liv så kan inte åka hem varenda gång jag får ont. Ikväll har jag iaf legat totalt utslagen på soffan utan kraft att ens skriva ett sms och då är det illa, haha. Hade gärna legat och gosat i någonsfamn nu, mer än gärna sofies som jag saknar så in i bomben!

RSS 2.0